Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 01:00
Juventus - Roma
arenasport2
Na programu od 01:15
River Plate - San Lorenzo
arenasport3
Na programu od 01:00
Crvena zvezda mts - Cedevita Olimpija
arenasport4
Na programu od 01:00
Villarreal - Osasuna
arenasport5
Na programu od 01:30
The House Of Steinbrenner
Otvori pretragu
Kilijan Mbape
Fudbal
31.08.2021. • 23:32

PSŽ ODBIO 220 MILIONA: Ništa od Reala i Mbapea

Kilijan Mbape
(MN Press)
Pare im nisu neophodne

Francuski fudbalski reprezentativac Kilijan Mbape neće zaigrati za madridski Real. Bar ne u skorije vreme. Videvši da vreme izmiče i da su pregovarači iz PSŽ tvrdi, čelnici “kraljevskog kluba” odluči su da pojačaju ponudu i umesto ponuđenih 180 miliona za Fracnuza plate čak 220 miliona evra, prenosi skysportsnews. Pretpostavljamo da su na Santjago Bernabeu već odštampali ugovor i čekali potvrdan odgovor kako bi papire poslali na potpisivanje, kada je stiglo veliko “ne” iz Pariza, Ne, koje je sve ostavilo u čudu.

Kako u Madridu, tako i širom sveta. Nikome nije jasno šta se dešavalo na relaciji Real-PSŽ-Mbape, ali je prilično izvenso da se neko tu nekome dobrano zamerio. Ovakav rasplet ne može se drugačije poisati. Mora da je proradio inat, najverovatnije kod Parižana, jer ovaj njihvo potez deluju potpuno nerezonski. Zna se da će Mbape veoma brzo (ima ugovor do kraja sezone) postati slobodan igrač i da PSŽ u tom slučaju neće moći ama baš ništa da zaradi na njemu. Što se Reala tiče njima je kristalno jasno da sada na sve načine moraju da dogovore saradnju sa samim igračem, da u januaru potpišu predugovor i da ga onda na kraju sezone dovedu bez plaćanja.

Izgleda da se najveća transfer priča ovog leta završila potpuno neočkivano uz cifre koje nisu mogle ni da se naslute. Ili da ne žurimo sa zaključcima nego da ipak sačekamo da prelazni rok i zvanično bude završen.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci