Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 00:30
L.A. Lakers - Oklahoma City
arenasport2
Na programu od 02:00
Philadelphia - Portland
arenasport3
Na programu od 02:45
Polufiinale
arenasport4
Na programu od 02:15
Partizan - Spartak
arenasport5
Na programu od 02:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
03.04.2020. - 14:49

Nejmara "provalili" novinari pa se saznalo za njegovu "debelu" donaciju

Guliver/Getty images/Stuart Franklin, Stuart Franklin/Bongarts
Brazilac bez pompe uplatio pomoć za borbu protiv korona virusa, ali su se mediji u njegovoj zemlji postarali da se ipak sazna ko je donirao veliku sumu

Nejmar je uplatio blizu milion evra pomoći za borbu protiv korona virusa, ali nije želeo da to bude javna stvar. Ipak, novinari u Brazilu potrudili se da ne ostane anoniman davalac pozamašne svote, kako je on želeo.

Na sva zvona objavili su da je fudbaler Pari sen Žermena sa privatnog računa prosledio deo novca Unicefu, čiji je promoter, a deo fondaciji poznatih ličnosti koja je formirana nakon proglašenja pandemije korona virusa sa ciljem da pomogne svima kojima je pomoć neophodna.

Nejmar je tako samo nastavio da pomaže ljudima u teškim vremenima, nakon što je najpre obezbedio više desetina hiljada knjiga kako bi im brže prošlo vreme dok borave u kućama.

"Virus se ne kreće, ljudi to rade", napisao je na Twitteru Nejmar, pozivajući sve da poštuju mere vlade i ne izlaze iz svojih kuća.

Brazilac je napustio Pariz i otišao u domovinu odmah po izbijanju epidemije u Evropi i najavio je da će se vratiti tek pošto sve bude bezbedno i kada budu nastavljena fudbalska takmičenja.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci