Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Nejmar
Fudbal
24.06.2022. • 09:47

NEJMAR KOST U GRLU PSŽ: Brazilac neće da ide, a nema ni ko da ga plati

Nejmar
(MN Press)
Novi direktor Parižana ne vidi brazilsku zvezdu u novom timu

Lavirint bez izlaza za Nejmara i PSŽ. Novi direktor Parižana Luis Kampos ne vidi najskupljeg igrača planete u timu, a na tržištu ne postoji klub koji bi želeo da ga plati, a posebno ne da mu da platu koju trenutno zarađuje u Francuskoj a ona iznosi 48.996.000 evra bruto za 365 dana.

Nejmar je od stuba PSŽ-a stigao do pozicije da je kost u grlu koju Pari sen Žermen ne može da proguta. Nije u mogućnosti da ga proda, ne zato što baš niko ne može da ga plati, jer Siti, Njukasl i još poneki klubovi mogu da se isprse sa 100 do 150 miliona evra, već što Brazilac neće da ide.

"Najveća prepreka Nejmarovom transferu je - Nejmar", pišu mediji. Na stolu nema ponuda za njega, sem nekih usmenih interesovanja Juventusa i Njukasla, ali sam igrač je pre mesec dana rekao da želi da nastavi da igra sa Mbapeom i Mesijem u timu. Nejmar ne razmišlja o drugom klubu, niti o mogućnosti da ode negde gde je željen za manju platu nego što zarađuje.

Kompromitovan stalnim povredama i ne baš sportskim načinom života, Brazilac je u velikom igračkom padu, na terenu ne pruža ni 30 odsto mogućnosti a to se pokazalo kao pogubno u želji PSŽ-a da stigne do trofeja Lige šampiona.

"Previše je mlad da bi otišao u MLS ligu, a u Evropi najveći igrači Real Madrid, Sisi, Junajted, Liverpul i Bajern nisu zainteresovani za njega. Jedino mu namiguje Barselona, koja ne može da ga plati", piše "L' Ekip".

Nejmar ima ugovor sa PSŽ do juna 2025. godine i PSŽ nema mnogo izbora u ovom času, prenose mediji - moraće da žive s njim i da pokušaju da vrate onog igrača od pre tri sezone.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci