Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 16:00
Barcelona - Flankfurt, The Best Of
arenasport2
Na programu od 16:00
Fiorentina - Inter, The Best of
arenasport3
Na programu od 15:00
Švedska - Portugal, finale
arenasport4
Na programu od 16:00
Radnički - Vozdovac
arenasport5
Na programu od 16:00
Bad Boys
arenasport1x2
Na programu od 06:00
arenasport6
Na programu od 16:00
Lille - Sevilla
arenasport7
Na programu od 16:00
Atalanta - Olympiacos
arenasport8
Na programu od 16:00
Brooklyn - Utah
arenapremium1
Na programu od 16:00
Crvena Zvezda - Koper
arenapremium2
Na programu od 16:00
Pregled sezone
arenapremium3
Na programu od 16:30
Boston - Brooklyn, G2
Otvori pretragu
Mbape
Fudbal
24.05.2022. • 09:44

MAMA VOLI LIVERPUL, ALI NIJE BILO REALNO DA ODEM TAMO: Mbape otkrio zanimljive detalje

Mbape
MN Press
Francuz još jednom ponovio da želi da igra u domovini

Francuski reprezentativac Kilijan Mbape je odbio Real Madrid zbog želje da ostane da igra u domovini, gde će i dalje nositi dres PSŽ-a.

Ta je vest prethodnih dana među najvažnijim u svetu sporta, a jedan od najboljih fudbalera današnjice je u razgovoru za španske i francuske medije otkrio još nekoliko detalja vezanih za njegovu odluku da ostane u Parizu.

"Potpuno sam siguran da je odluka koju sam doneo ispravna. Razumem navijače Real Madrida, razočarani su i to je normalno, ali moraju da razumeju moj stav da želim da igram u svojoj domovini. To je glavni razlog. Želim svima u Realu da se zahvalim, bili su sjajni prema meni, ukazali mi veliku čast samim time što se moje ime dovodi u vezu sa tako velikim klubom, ali nadam se da shvataju i poštuju moju želju da igram u Francuskoj, gde mi je porodica i gde su mi prijatelji", rekao je Mbape i dodao:

"PSŽ je mlad klub, nije na tom nivou kao Real Madrid, ali želim da pomognem da ovaj klub ispiše istoriju. Želim da osvojio Ligu šampiona i nadam se da ćemo u tome uspeti. Daću sve od sebe da tako bude".

Pored inzteresovanja Real Madrida za usluge Kilijana Mbapea bio je zaintreosavn i Liverpul, ali sam fudbaler kaže da niej bilo realno da od etamo.

"Sa Liverpulom sam pričao još kao igrač Monaka, a i sada je bilo nekih kontakata, ali ne toliko ozbiljnih. Crvena boja je omiljena mojoj majci, ona čak i voli Liverpul, samo nemojte mene da pitate zašto. To valjda samo ona zna. Ipak, Ostrvo me nije privlačilo, jer sam želeo da igram u Francuskoj", rekao je Mbape.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci