Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 23:30
Pregled
arenasport2
Na programu od 23:00
Pregled kola
arenasport3
Na programu od 23:00
Barca - Aalborg
arenasport4
Na programu od 23:30
Crash
arenasport5
Na programu od 23:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
14.09.2020. • 02:08

FRANCUSKI KLASIK - NEJMAROV HOROR: "Prebili" ga, zvali ga majmunom i na kraju se potukao!

Tanjug/AP Photo/Michel Euler
Neverovatan meč na

Nejmar i PSŽ su košmarno počeli sezonu 2020/21!

Šampion Francuske izgubio je u prva dva kola, a večeras je za razliku od premijere imao najjači tim na terenu. I nije bilo dovoljno protiv velikog rivala, za koga je srpski internacionalac Nemanja Radonjić igrao u poslednjih dvadesetak minuta.

PSŽ – OLIMPIK MARSEJ 0:1 (0:1)

Golom Florijana Tovana na asistenciju Dimitrija Pajea u 31. minutu, ekipa Andre Viljas Boasa savladala je prvaka Lige 1 i našla način da potpuno "odseče" Nejmara, da ga uvede u kontraritam i grubim faulovima, a onda da ga žestoko iznervira.

Brazilac u toku čitave utakmice nije napravio nijednu šansu i samo je jednom iz šest pokušaja pogodio okvir gola. Na kraju je dobio crveni karton u poslednjem minutu kada se potukao jer se žalio da su ga igrači Olimpika vređali na rasnoj osnovi!

Francuski komentatori su potvrdili da je defanzivac Olimpika Alvaro Gonzales zaista dobacio Nejmaru "Začepi usta, prljavi majmune!"

Nejmar je na to odmah ukazivao sudijama, ali je ovo na svaki način bilo košmarno veče za njega, ali i za PSŽ, koji prvi put od 1978. godine nije dao gol u prve dve ligaške utakmice sezone.

U tuči u sedmom minutu nadoknade isključena su čak petorica igrača! U PSŽ-u Nejmar, Lajvin Kurzava i Leandro Paredes, a u Olimpiku Žordan Amavi i Dario Benedeto!

Pogledajte kako je Nejmar udario Benedeta u glavu i zbog toga dobio crveni.

A onda i kako je napustio teren, uz povike sudiji "Rasizmo no!"

Poslednje vesti

Poslednji video snimci