Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 21:00
Igrani film
arenasport2
Na programu od 22:15
Roma - Juventus
arenasport3
Na programu od 22:00
Best of Real Madrid 2019/2020
arenasport4
Na programu od 22:00
Best of
arenasport5
Na programu od 21:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
23.03.2020. - 13:48

Srna je uz Zagreb: Hvala Beogradu, Novom Sadu, Banjaluci...

MN Press
Nekadašnji kapiten selekcije Hrvatske zahvalio je gradovima u regionu koji su pružili podršku Zagrebu nakon zemljotresa.

Zagreb je u nedelju ujutru pogodio snažan zemljotres u kojem je povređeno 18 ljudi i koji je prouzrokovao veliku materijalnu štetu i pogoršao krizu zbog širenja pandemije korona virusa.
 

Mnoge javne ličnosti iz okruženja pružile su podršku Zagrebu, a preko društvenih mreža oglasio se i nekadašnji kapiten hrvatske fudbalske reprezentacije Darijo Srna.

"Iako kilometrima daleko, u srcu i mislima sam uz svoj narod, svoju zemlju, svoju jedinu domovinu Hrvatsku! Uz sve one heroje među vama i sve volontere koji nesebično pomažu drugima! Zagrebe izdrži, nema predaje! Sarajevo, Beograd, Novi Sad, Banjaluka, Zenica... Hvala svima", poručio je Srna preko svog Instagram profila, a prenela "Anadolija".

On je aludirao na aplauze koji su se prethodne večeri prolamali pomenutim gradovima u znak podrške Zagrebu, koji je pretrpeo veliku štetu. U Beogradu i Novom Sadu aplauzi su bili, osim medicinskim radnicima, bili posvećeni i glavnom gradu Hrvatske.

Inače Srna je okončao igračku karijeru u leto prošle godine, a trenutno radi kao pomoćni trener u Šahtjoru iz Donjetska.

Karijeru je počeo u Hajduku, a zatim je čak 15 sezona nosio dresu ukrajinskog velikana. Poslednju sezonu, pre povratka u Ukrajinu, proveo je u Kaljariju. U dresu hrvatske reprezentacije odigrao je 132 utakmice uz 22 pogotka.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci