Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 23:00
Epizoda 04
arenasport2
Na programu od 22:15
Roma - Juventus
arenasport3
Na programu od 23:00
KOTV Classic
arenasport4
Na programu od 23:45
Best of
arenasport5
Na programu od 22:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
23.03.2020. - 12:54

Mijatović o smrti bivšeg predsednika Reala: Otišao je sam, bez igde ikoga

Guliver, Carlos Alvarez/Getty Images Europe
Slavni napadač govorio je o čoveku koji ga je doveo u Real Madrid 1996. godine.

U subotu je u Španiji preminuo Lorenco Sans, nekadašnji predsednik Real Madrida i čovek koji je pre skoro 25 godina u najtrofejniji klub Evrope doveo Predraga Mijatovića.

Čuveni predsednik "kraljevskog" kluba nije uspeo da se izbora sa korona virusom, a Mijatović je tim povodom u telefonskom intervjuu govorio za TV Arenasport.

Nekadašnji napadač Jugoslavije je istakao svoju žal za odlaskom Lorenca Sansa.

"Baš sam onako pogođen i potresen, jer sa Lorencom Sansom, bez obzira što me je 1996. potpisao kao igrača Valensija i što smo posle toga osvojili titule, pored toga što je bio predsednik, bio mi je prijatelj", počeo je Mijatović u razgovoru za TV Arenasport.

"Bio je pravi gospodin, teško mi je palo kad sam čuo. U kontaktu sam sa njegovim sinom. Jako mi je žao što porodica i mi prijatelji nismo mogli da se oprostimo od njega. Nisu dozvoljavali da iko bude u kontaktu sa njim, što je tužno. Otišao je sam bez porodice i bez prijatelja, jednostavno takva je situacija. Imali smo sjajan odnos. Jako mi je teško, na neki način sam ga smatrao ocem. Imali smo baš iskreno prijateljstvo", rekao je Mijatović.

Sans je preminuo u 76. godini života, a po dolasku u Real Madrid 1995. godine, vratio je klub na tron Evrope posle 32 godine.

Mijatović je ponovo naglasio kakva je situacija na Pirineijma.

"Što se tiče korona virusa, u Španiji je jako teška situacija. u karantinu smo, naravno, bez da izlazimo i svaki dan broj obolelih i smrtnosti je ogromna. Ne može se ništa drugo. Ovo treba shvatiti na najozbiljniji mogući način i moliti se bogu da ovo prođe što pre", zaključio je Predrag Mijatović u razgovoru za TV Arenasport.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci