Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 18:00
Atalanta - PSG
arenasport2
Na programu od 17:30
Manchester United - Copenhagen
arenasport3
Na programu od 18:00
Houston - Indiana
arenasport4
Na programu od 19:30
Spal - Fiorentina
arenasport5
Na programu od 19:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
13.07.2020. - 09:56

Klop objavio KAD I GDE ide iz Liverpula, a mnogi misle da se šali!

MONDO/Stefan Stojanović

Jirgen Klop stigao je u Liverpul u jesen 2015. godine i odmah se videlo da su savršen spoj, a nakon nekoliko razvojnih sezona - uspeli su prvo da podignu trofej Lige šampiona, pa potom i dugo iščekivani pehar Premijer lige!

Ušao je tako Nemac u istoriju "redsa", odavno je miljenik navijača zbog svoje harizmatične ličnosti, a mnogi se pitaju: šta dalje sledi za Klopa?

Očekivano, mediji ga povezuju sa upražnjenim klupama bogatih klubova, više puta je figurirao kao opcija za Real Madrid, međutim trenutno navijači Liverpula mogu da budu bezbrižni jer Jirgen Klop ne planira da menja sredinu u kojoj je voljen.

To, ipak, ne znači da mu nije u planu da ode iz Liverpula, samo se taj trenutak još nije približio, naravno ako ga u međuvremenu ne prekine loša forma kluba i otkaz...

"Na kraju karijere ću se definitivno vratiti u Nemačku, najverovatnije u Majnc", kazao je Jirgen Klop u razgovoru za nemački "SWR" i obradovao navijače Majnca u kome je završio igračku, a počeo trenersku karijeru sada već davne 2001. godine.

Klopu su tek 53 godine, što bi razmišljao o penziji?

"Što se tiče planova za blisku budućnost želim još četiri godine u Liverpulu. Potom, hteo bih da ne radim ništa godinu dana, odnosno da radim šta ja hoću. Posle toga možda neki klub, reprezentacija... Ili možda da ne radim uopšte!", iznenadio je Klop odgovorom.

"Opet, za pet godina svet može potpuno da se promeni", zaključio je nemački trener koji je dugo u fudbalu važio za "luzera", ali poslednji rezultati i titule sa Dortmundom to opovrgavaju.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci