Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 07:30
Classic matches 01
arenasport2
Na programu od 07:30
Juventus - Roma
arenasport3
Na programu od 07:30
07. Epizoda
arenasport4
Na programu od 07:45
Best of 2017/18
arenasport5
Na programu od 07:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
17.04.2020. - 08:17

Florentino Perez zvao "Misterovog" sina: Real će se oprostiti od Antića!

MN Press
Isto planira i Atletiko Madrid...

Pre tačno deset dana potresla nas je vest da je preminuo čuveni srpski fudbaler i trener Radomir Antić, a čitav fudbalski svet oprostio se od velikog "Mistera".

Stizale su poruke od igrača koje je trenirao, od klubova koje je vodio, a utisak je da je svuda ostavio dubok trag i da je bio voljen. Sve se iznenada desilo, a njegov sin Dušan je za špansku radio stanicu "Kadena Ser" kazao da u prvi mah to nije delovalo ozbiljno.

"Popravljalo mu se stanje, ali onda je dobio neku bakteriju koja postoji samo u bolnicama i nestao je za dva dana", kazao je Dušan Antić i kazao da sa svim strana stižu poruke saučešća.

Jedan poziv ga je posebno iznenadio.

"Nisam očekivao da me nazove Florentino Perez (predsednik Real Madrida prim. aut.). Obećao mi je da će moj otac dobiti veliku počast na stadionu 'Santjago Bernabeu'. Kazao mi je da je deo istorije kluba, a želeo je da prenesem poruku i majci i čitavoj porodici", kazao je Dušan Antić.

"Zvao me je i Emilio Butragenjo, kao i drugi igrači Real Madrida koji su imali sjajan odnos sa mojim ocem. To me je iznenadio najviše uz poziv predsednika UEFA Aleksandra Čeferina".

Dušan je ispričao i da je sa svojim ocem išao na stadione "Vanda Metropolitano", "Santjago Bernabeu" i "Nou Kamp" i da nikada nije imao problem ni sa jednim navijačem, što dovoljno govori o tome da mu nisu zamerili što je vodio tri najveća kluba Španije - jedini u istoriji.

"Uvek bi zastao da potpiše autogram ili da se fotografiše. Nikad nikoga nije odbio, uvek je imao vremena za sve", kazao je Dušan i rekao da je Radomiru uvek bilo žao što su srušili stari "Kalderon".

Sin našeg proslavljeg trenera je kazao da će verovatno i Atletiko Madrid organizovati poseban oproštaj od Antića pošto je ovom klubu doneo "duplu krunu" devedesetih godina prošlog veka, a očigledno je da to planira i Real Madrid u kome se znatno kraće zadržao.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci