Otvori pretragu
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 21:00
Cultural Leonesa - Atletico Madrid
arenasport2
Na programu od 21:30
New Orleans - San Antonio
arenasport3
Na programu od 20:00
Reims - PSG
arenasport4
Na programu od 21:45
Pregled kola
arenasport5
Na programu od 20:00
Genk - Liverpool
Otvori pretragu
Borusija je htela nazad Klopa, ali on nije želeo
Fudbal
10.10.2019. - 14:18

Borusija je htela nazad Klopa, ali on nije želeo

Borusija je htela nazad Klopa, ali on nije želeo
Tanjug/AP/Dave Thompson
Izvršni direktor Borusije iz Dortmunda Hans Joahim Vacke rekao je da je prošlog leta pokušao da namami trenera...

Jirgen Klop je za sedam godina u Borusiji Dortmud osvojio dve titule u Bundesligi, a 2015. godine napustio je klub i preuzeo Liverpul, sa kojim je prošle sezone osvojio Ligu šampiona.

Izvršni direktor Borusije iz Dortmunda Hans Vacke je želeo da vrati Klopa u klub, ali je priznao da nije bio iznenađen što Klop nije prekršio ugovor sa Liverpulom.
 

"Znao sam da bi Jirgen odbio, da će ispuniti svoj ugovor sa Liverpulom. On je uvek poštovao ugovore, ali ako želiš da ideš novim putem, a mi smo morali to da uradimo u klubu, onda sam makar morao da pitam Jirgena da li bi mogao to da zamisli. Nisam to ni očekivao, ali ne bih mogao sebi da oprostim da ga u tom trenutku nisam pitao", naveo je Vacke u svojoj knjizi Prava ljubav, život sa Borusijom Dortmund, preneo je Skaj.

Liverpul igra dobro u Premijer ligi, prvi je na tabeli i glavni kandidat za titulu, prvi put posle 30 godina. Liverpul ima osam bodova više od aktuelnog šampiona Mančester sitija, a Vacke je rekao da je Klop uspešan pošto je uvek iskren.

"Najvažnija stvar u našem odnosu je to što smo mogli da se oslonimo jedan na drugoga. Jirgen me nikada nije lagao, on je uvek iskren, čak i u poslu. Ni ja njega nikada nisam lagao. Čak i u najtežoj fazi, u sezoni kada smo se razlišli, kada smo pali na poslednje mesto pre razlaza, bili smo iskreni", naveo je Vacke.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci