Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 19:00
Partizan - Porto
arenasport2
Na programu od 20:15
Philadelphia - Boston
arenasport3
Na programu od 20:00
Fluminese - Flamengo
arenasport4
Na programu od 20:15
Budućnost VOLI - Crvena zvezda mts
arenasport5
Na programu od 19:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
21.02.2020. - 10:38

Barsin novi špic se izblamirao na predstavljanju pred PRAZNIM Nou Kampom

Tanjug/AP/Emilio Morenatti, Emilio Morenatti/AP
I on je bio iznenađen interesovanjem Barselone.

Martin Brajtvajt je stigao u Barselonu. Iako ni on sam verovatno to nije sanjao do pre samo nekoliko nedelja, Danac je novi napadač jednog od najvećih i najbogatijih klubova na svetu.

Ipak, njegovo predstavljanje nije pošlo baš onako kako se nadao, pošto je "svoje veče" na stadionu "Kamp Nou" dobio pred sablasno praznim tribinama.

Bivši igrač Midlsbroa nije imao doček kakav obično dobijaju nova pojačanja, pa je tako pod reflektorima najvećeg stadiona u Evropi svoje trikove morao da pokazuje samo prisutnim kamermanima.

Ali Brajtvajt se tu uopšte nije proslavio!

U pokušaju da sa loptom žonglira i pokazuje svoje poteze, Brajtvajt je više puta imao problema i da podigne loptu sa trave, što je na društvenim mrežama donelo brojne podrugljive komentare.

Brajtvajt će taj deo večeri verovatno želeti da zaboravi, ali ne i neverovatan dan u njegovoj karijeri.

"Isprva sam bio iznenađen interesovanjem Barselone, ali godinama je ovo bilo nešto o čemu sam sanjao. Imao sam ambiciju da igram na ovom nivou i uvek sam verovao u to", rekao je Brajtvajt na predstavljanju, dok je nekadašnji fudbaler Barselone Rivaldo negativno prokomentarisao čitav posao kluba.

Barselona je za doskorašnjeg napadača Leganesa izdvojila 18.000.000 evra, a 28-godišnji Brajtvajt je dobio četvorogodišnji ugovor.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci