Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 02:15
UCL Arhiva
arenasport2
Na programu od 01:00
Lille - Reims
arenasport3
Na programu od 01:30
Spartak - Proleter
arenasport4
Na programu od 01:30
Poljska - Rusija
arenasport5
Na programu od 01:30
The House Of Steinbrenner
arenasport1x2
Na programu od 23:00
Otvori pretragu
Aleksandar Stanojević
Fudbal
15.09.2021. • 20:21 > 15.09.2021. • 20:37

STANOJEVIĆ PRED ANORTOZIS: Došli smo po pobedu

Aleksandar Stanojević
(MN Press)
Crno-beli spremni za debitantski nastup u Ligi konferencija

Partizanova ekspedicija stigla je u sredu na Kipar, gde ih dan kasnije (21.00) očekuje debitantski nastup u Ligi konferencija. Crno-beli će ovosezonsku evropsku odiseju početi protiv Anortozisa, koji će sigurno preskočiti trojica prvotimaca.

Ne računamo na Sumu, Pantića i Miletića. Međutim, u dobroj smo situaciji i nadam se da će tako ostati i posle treninga” rekao je na Kipru Stanojević.

Strateg Partizana istakao je da su u Humskoj srećni što su deo Evrope.

Daćemo maksimum da ostvarimo povoljan rezultat i prezimimo u Evropi”, kazao je Stanojević, pre nego što je dao odgovor na pitanje da li bi pre utakmice potpisao remi.

Uh, ne znam, to je pozitivan rezultat. To bi svakako bilo zadovoljavajuće za nas, ali Partizan uvek ide na pobedu i zato se ne bih složio sa ponudom.”

Trener beogradskog tima svestan je činjenice da Partizan nema lepa sećanja na kiparska gostovanja.

”Sećamo se tih utakmica (APOEL, AEL), sećamo se poraza, sećamo se i gostovanja Crvene zvezde na Kipru prošle godine i znamo da nije lako. Nije lako pobediti ovde, a pozitivan rezultat je i kada ne izgubite. Hoćemo da se nametnemo, da pokažemo ambiciju i nadam se dođemo do cilja.”

Stanojević je priznao da njemu i stručnom štabu nije bio problem da pripremi utakmicu, s obzirom da je rival mala nepoznanica.

Vodimo računa o svemu. U zavisnosti od načina na koji rival igra, odgledamo dosta mečeva, analiziramo, pripremamo se podrobno. Imate uvek neki plan, ali najvažnije je da mi igramo kako treba. Ako u tome uspemo, ugrozićemo protivnika. Tada ni slabosti, niti dobre strane nisu bitne. Igračima sam nešto nagovestio, no, sutra ćemo definisati” kazao je Stanojević.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci