Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Pavkov
Fudbal
16.03.2022. • 12:55

PAVKOV SUTRA POČINJE: Može baš svašta da se dogodi

Pavkov
TV Arena Screenshot
Stameni napadač zaigraće sutra od starta protiv Rendžersa

Milan Pavkov je ušetao u Medija centar stadiona "Rajko Mitić" zajedno sa trenerom Dejanom Stankovićem i to je otklonilo sve dileme oko sastava.

Napašće crveno-beli Rendžers (18.45, TV Arena 1 premium) iz svih oružja u nadi da bi mogli da nadoknade prednost Škota od 3:0 i nađu se u petak na žrebu četvrtfinala Lige Evrope.

Pritisak uvek postoji, ali ako se prihvati na pravi način, može da ti pomogne, rekao je Pavkov i ne bi imao ništa protiv da bude junak Zvezde kao protiv Liverpula.

"Utakmica je takva da povoljan rezultat za nas znači samo da smo svi junaci. Da li ću to biti ja ili neko drugi najmanje je bitno. Ovo je utakmica koji može da nas digne u nebesa i u kojoj možemo da ispišemo novu istoriju. Hemija u timu je odlična a to je najvažniji preduslov. Temelji su nam dobri", istakao je napadač crveno-belih koji po pravilu postiže golove u najvažnijim mečevima.

Škoti su možda potrošili svu sreću u prvom meču, nada se stameni napadač koji bi mogao za Goldstona da bude "kost u grlu".

"Imali smo mnogo šansi u Glazgovu, jedan gol tamo bi nam doneo mnogo više šansi sutra. Međutim, moramo da ponovimo partiju iz prvog meča, da realizujemo šanse koje tamo nisu bile ralizovane i onda može svašta da bude. Nadam se da su Škoti potrošili svu sreću, mi je tamo nismo imali a možda ćemo  je baš sutra imati. Mi ćemo se sa svoje strane potrudili maksimalno", istakao je Pavkov.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci