Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 07:00
Seoul – Incheon
arenasport2
Na programu od 07:30
Juventus - Verona
arenasport3
Na programu od 07:30
12. Epizoda
arenasport4
Na programu od 07:30
Krasnodar - Chelsea
arenasport5
Na programu od 07:30
the Mob
Otvori pretragu
Fudbal
18.09.2020. • 11:15

OVAKO NEŠTO NIKADA NISAM DOŽIVEO: Trener TSC-a ponosan posle istorijske utakmice u Ligi Evrope!

RTS/PrintScreen
I dalje se priča o utakmici za anale.

Istorijski meč TSC-a i FCSB-a biće nešto o čemu će se još dugo ispredati priče.

Srpski predstavnik je, nažalost, u istorijskom meču ipak ostao "praznih šaka", pošto su posle 6:6 u 120 minuta fudbala, na kraju poklekli posle izvođenja penala.

Rumunski velikan je otišao dalje, ali spektakl u Senti je ostao da se o njemu i dalje priča.

Meč kakav u istoriji evropskih takmičenja nikada nije odigran (a bilo je preko 24.000 utakmica) ostavio je snažan utisak i na trenera TSC-a Zoltana Saba.

"Ovo je bila neverovatna utakmica koju smo odlično počeli sa 2:0. Posle smo iz jedne neshvatljive greške primili prvi gol, nakon čega je izgledalo da se u ekipu uvukao strah i nismo igrali kako treba. Nažalost, posle isključenja Dejana Ponjevića smo bili prinuđeni da se branimo, ali je dobro bilo što smo posle svakog njihovog gola mi odgovorili našim golom i momcima svaka čast na tome", rekao je Sabo.

Trener TSC je pohvalio svoje igrače jer su dali sve od sebe tokom meča, čak i kada su ostali sa dva igrača manje, kada je iz igre isključen i Vladimir Silađi.

"Nismo odustajali i uspeli smo da rezultatski stižemo FCSB. Posle produžetaka, kada su na red došli penali, koji su nažalost lutrija, ekipa je imala više sreće", rekao je Sabo i dodao da veoma žali zbog toga.

"Ovakvu utakmicu nisam doživeo ni kao igrač, ni kao trener, da sa dva igraća manje uspemo da stižemo protivnika", kazao je Sabo.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci