Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Mirko Ivanić
Fudbal
03.01.2022. • 12:15

NOVO PRIZNANJE ZA IVANIĆA: Strelac najlepšeg gola u 2021. godini

Mirko Ivanić
MN Press
Tako su odlučili navijači Crvene zvezde

Nakon što su ga krajem decembra proglasili za najboljeg igrača Crvene zvezde u 2021. godini, navijači crveno-belih su dodelili još jedno priznanje crnogorskom reprezentativcu.

Naime, kako prenosi zvaničan sajt kluba sa "Marakane", za najlepši pogodak u 2021. godini sa čak 512 glasova izabran je pogodak Mirka Ivanića protiv bugarskog predstavnika Ludogoreca u okviru grupne faze Lige Evrope. Gađao je unutrašnjim delom stopala sa 25 metara Ivanić dalji ugao protivničkog gola. Lopta je dobila posebnu putanju i pogodila same raklje. Ovaj pogodak kreativnog veznog fudbalera je ušao u konkurenciju za najlepši gol grupne faze Lige Evrope.

Na drugom mestu sa 360 glasova našao se gol Milana Pavkova protiv Milana, zatim sledi pogodak Gelora Кange protiv Ludogoreca, na četvrtom mestu sa 108 glasova prema izboru navijača pripalo je El Fardu Benu za pogodak protiv Milana na “San Siru”.

Pogodak Njagoša Petrovića protiv Bačke na gostujućem terenu u finišu prethodne sezone zauzeo je petu poziciju sa 60 glasova, a poslednje šesto mesto sa 36 glasova pripalo je Aleksandru Кataiju za pogodak protiv Novog Pazara.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci