Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Mirko Ivanić
Fudbal
26.11.2021. • 16:42

IVANIĆ HRABRO NAJAVLJUJE: Idemo na pobedu u Portugalu

Mirko Ivanić
MONDO/Stefan Stojanović
Vezista crveno-belih veruje u svoju ekipu

Strelac odlučujućeg gola za Crvenu zvezdu protiv Ludogoreca u pobedi od 1:0, Mirko Ivanić, govorio je o utiscima sa meča, ali i očekivanjima pred šesti i najbitniji duel u grupnoj fazi Lige Evrope. Naime, crveno-beli će 9. decembra gostovati ekipi Brage u meču koji če odlučivati o prolazu u narednu fazu.

Ivanić je istakao da je bitno što je ''prezimljavanje'' u Evropi (makar Ligi konferencija) već obezbeđeno:

''Predivno veče je iza nas, veoma je bitno što smo već sad obezbedili takmičenje u Evropi na proleće, ali nećemo se ovde zaustaviti, želimo da to bude Liga Evrope i učinićemo sve u poslednjem kolu protiv Brage da tako i bude. Imali smo zaista dosta problema kako sa povredama, tako i sa kartonima zbog kojih neki momci nisu mogli da budu u timu, ali i pored svega toga smo uspeli da ostvarimo ono što smo zamislili. Mister je zadao zahteve, mi smo ih ispunili, a rezultat je sam došao'', rekao je Zvezdin vezista, pa se osvrnuo na podršku mladih navijačiča sa tribina: 

''Crvena zvezda je emocija, a deca su ta koja najiskrenije iskazuju osećanja. Bili su fenomenalni sinoć, čuli smo ih tokom cele utakmice, nisu posustajali. Kada nam oni daju takvu podršku, nemamo pravo ni da razmišljamo o umoru i ostalim problemima, njihova energija nam daje snagu da pružimo maksimum i još jednom su uspeli da izvuku ono najbolje iz nas. Pokazali su i protiv Kairata, kao i sad kako se navija za voljeni klub, hvala im na neverovatnoj podršci, a mi ćemo se potruditi da ih i u narednim utakmicama obradujemo, ali i u nekom budućem periodu ponovo ugostimo''.

Na kraju, govorio je o predstojećem meču sa Bragom:

''Poznato je kako Crvena zvezda funkcioniše. U svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobedimo, tako će biti i u Portugalu''.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci