Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 12:00
Partizan - Spartak Trnava
arenasport2
Na programu od 12:00
PSG - Marseille, The Best of
arenasport3
Na programu od 12:30
Ub - Fatum
arenasport4
Na programu od 12:00
Napredak - Radnicki
arenasport5
Na programu od 12:00
Down the Barrel
arenasport6
Na programu od 12:00
Young Boys - Atalanta
arenasport7
Na programu od 12:00
Real Sociedad - Leipzig
arenasport8
Na programu od 12:00
Chicago - Boston
arenapremium1
Na programu od 11:00
Roma - Juventus, The Best of Juventus
arenapremium2
Na programu od 12:00
Boston - Golden State, G3
arenapremium3
Na programu od 12:30
Nemačka - Italija, The Best Of
Otvori pretragu
Dmitrović
Fudbal
18.05.2022. • 20:30

PALOP I DMITROVIĆ ZA TV ARENA SPORT: Golmani će odlučiti finale Lige Evrope

Dmitrović
Arena sport
Golman Sevilje gost TV Arena sport pred finale Lige Evrope

Sjanu uvertitu pred finale Lige Evrope, koje je na programu od 21.00 (TV Arena 1 premium), upotpunio je golman srpske reprezentacije i Sevilje, Marko Dmitrović, koji je izneo svoja očekivanja pred ovaj meč.Na samom početku, istakao je da Rendžersovih navijača ima mnogo više nego Ajntrahtovih:

''Iskreno, Nemci su brže napunili stadion ali, kada vidim šta se dešava po gradu bojim se da više ima Škota. Mediji pišu da je došlo 150 hiljada navijača, a grad je prepun plavih dresova'', rekao je Dmitrović, a potom otkrio za koga će navijati:

''Sigurno će cela Srbija, kao i ja, da navija za Ajntraht, za Filipa (Kostića) koji je možda i najbolji igrač ekipe. U svakom slučaju, biće interesantno, u pitanju su dva različita stila fudbala, ali svi navijamo za Kostića'', podržao je svog saigrača, pa prokomentarisao ekipu Rendžersa:

''Igraju izuzetno tvrd fudbal, ali su oslabljeni. Alfredo Morelos neće igrati, tako da možda budu igrali sa lažnom devetkom. U svakom slučaju, veća motivacija od finala nije potrebna, mogu da uđu u istoriju, ali neće im biti lako''.

Dmitrović i Palop ekskluzivno za Arenu Sport pred početak finala Lige Evrope / 18.05.2022.

Kevin Trap i Alan Mekgregor među stativima prema mišljenju srpskog golmana mogu imati ogroman uticaj na ishod finala:

''Obojica su u sjajnoj formi, pogotovo Mekgregor koji je pred utakmice sa Zvedom pravio kikseve i bio je meta nekakve antipropagande, ali je baš tada počeo da brani fenomenalno i jedan je od najzaslužnijih za ovaj uspeh. Trap je takođe u sjajnoj formi, odličan je golman, u idealnim golmanskim godinama. Vrlo je moguće da golmani odluče finale''.

Ambasador finala Lige Evrope i bivši golman Sevilje, Andres Palop, takođe je izneo svoja očekivanja neposredno pred finale:

''Presrećan sam što sam domaćin u Sevilji gde sam proveo najbolje momente u karijeri. Ponosan sam što me je UEFA izabrala da je reprezentujem, velika mi je čast što sam danas ovde. Mekregoru neće biti nove šanse da dođe do nekog ovakvog trofeja i ovo je poslednja šansa za njega, ali možda je mala prednost na Trapovoj strani, pošto je u boljoj formi''.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci