• VIŠE
    _
  • ENG
| Vesti
Izdvajamo
Krstajić: Bili smo na stadionu, videli ih, ne bojimo se
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 24.03.2019.
"Ali, oslabljeni smo... Znate da Matić, Fejsa, Kolarov, Kostić i Prijović nisu sa nama", rekao je selektor "orlova"...

MN Press

"Portugalija je favorit broj jedan u grupi, prvak Evrope i jako kvalitetna selekcija. Bili smo na stadionu, gledao sam njihov meč. Radi se o sjajnom timu koji cenimo i poštujemo, ali ih se ne bojimo...", rekao je selektor uveren u kvalitet našeg tima, ali i podsetio...

"Ali, oslabljeni smo... Znate da Matić, Fejsa, Kolarov, Kostić i Prijović nisu sa nama".

Mladen Krstajić govorio je pred brojnim portugalskim i srpskim novinarima večeras u Lisabonu, pred poslednji trening "orlova" na "Da Lušu".

"Momci koji su igrali u Nemačkoj pokazali su da imamo kvalitet. Disciplinovani smo i imamo sjajnu atmosferu. Svi su raspoloženi, mislim da će sutra biti kvalitetna utakmica i nadam se najboljem", dodao je Krstajić.
 


 

 

Naš reporter Neša Petrović pokušao je da pretpostavi u kojoj postavi će Srbija istrčati u ponedeljak u 20.45 na stadion Benfike, na kom su Ukrajinci u petak sačuvali mrežu i odneli bod na startu kvalifikacija za EURO 2020.

"Svako ima svoj model, kako Ukrajina i Portugal tako i mi. Ne gledamo to, nego da se što bolje spremimo za utakmicu, da imamo što manje mana, a da iskoristimo portugalske. Znamo svoj kvaltiet i šta možemo. Najbitnije je da uđemo maksimalno koncentrisani u meč", rekao je selektor.
 

 

Izvor: MONDO/Neša Petrović
<< NAZAD