• VIŠE
    _
  • ENG
| Vesti
Izdvajamo
Gensek FSS ima poruku za Zvezdu i Partizan: Urazumimo se!
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 10.10.2019.
"Podržimo jedni druge", rekao je Šurbatović u jutarnjem programu TV Prva.

MN Press

Generalni sekretar FSS, Jovan Šurbatović, apelovao je na čelnike, fudbalere i navijače Crvene zvezde i Partizana da "pod hitno prestanu sa tenzijama i međusobnim prepucavanjima".

"Večiti bi konačno trebalo da shvate da bi uspeh dva kluba u Evropi bio od neprocenjivog značaja za prosperitet srpskog fudbala"
, rekao je Šurbatović i dodao:


"Prestanimo sa tenzijama i prepucavanjima".

Potom je naveo i konkretan razlog zašto.

"Zajednički interes je to 15. mesto koje nam donosi dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Svaka pobeda, svaki bod može da bude zlata vredan. Urazumimo se i podrzimo jedni druge. Crvena zvezda i Partizan igraju ove jeseni najvažnije utakmice u novijoj istoriji srpskog fudbala", izjavio je Surbatović gostujući u Jutarnjem programu TV Prva.

U borbi za 15. mesto, koje donosi dva učesnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona u sezoni 2021/2022, Srbija ima dva velika aduta - Crvenu zvezdu u Ligi šampiona i Partizan u Ligi Evrope.

"Srbija je trenutno u najboljem položaju jer za razliku od Grčke, Kipra i Hrvatske sa kojima se bori za 15. mesto na UEFA listi, jedina ove sezone ima dva kluba u trci za bodove", podsetio je on.

 

<< NAZAD