• VIŠE
    _
  • ENG
| Vesti
Izdvajamo
Divno: Ovako se ispraća legenda!
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 16.05.2019.
Kada je zakazala Roma, nisu fudbaleri Rome...

Guliver/Michael Regan/Getty Images

Danijele de Rosi nije ni prvi ni poslednji fudbaler koji je ostavio dubok trag u svom klubu da bi nakon toga rukovodstvo, umesto njega, odlučilo da treba da završi karijeru.

Češće bi tada fudbaleri digli glas, kao što je recimo to uradio Alesandro del Pjero, i promenili sredinu, dok De Rosi nije želeo da tokom karijere nastupa za bilo koji drugi klub sem Rome, tako da će po završetku ove sezone otići u (prevremenu) penziju.

Na konferenciji za medije je kazao da mu je ponuđeno mesto direktora, na šta je DDR odgovorio da bi kao direktor prvo sebi ponudio novi ugovor...

Tu se najbolje oslikava koliko ga boli što na ovakav način završava karijeru, ali je odlučio da se ne sveti vodećim ljudima kluba, pre svega jer mu je Roma iznad bilo čega.

O tome bez kakvog čoveka ostaje Roma u narednoj sezoni možda najbolje govori snimak sa pomenute konferencije za medije na kojoj su se pojavili SVI saigrači Danijelea de Rosija koji su ga ispratili aplauzom i pružili rame za plakanje, ako je to bilo potrebno.

Pogledajte dirljive scene sa konferencije za medije!
 

<< NAZAD