Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 10:00
Pregled 14. kola
arenasport2
Na programu od 10:00
Real Madrid - Valencia
arenasport3
Na programu od 09:00
PSG - Aalborg
arenasport4
Na programu od 10:00
Bačka - Crvena zvezda
arenasport5
Na programu od 09:00
Elway to Marino
Otvori pretragu
Takuma Asano
Fudbal
09.06.2021. • 11:29

ASANO SE SELI U HRVATSKU!? Bjelica ga želi u Osijeku

Takuma Asano
(MN Press)
Hrvatski vicešampion "zagrizao" da dovede japanskog reprezentativca

Takuma Asano iznenadio je sve u Partizanu kada je jednostrano raskinuo ugovor sa klubom zbog neisplaćenih zarada, a od tada se nalazi u rodnom Japanu i razmišlja o narednom koraku u karijeri koji će umnogome zavisiti od odluke FIFA.

Dok se čeka da ovo telo reši spor između njega i Partizana, Takuma Asano ima već ponude za nastavak karijere i zanimljivo je da bi mogao da se vrati na Balkan.

Asano je ponuđen hrvatskom vicešampionu Osijeku, prenose "Sportske novosti" iznenađujuće informacije, posebno jer je Japanac smatrao da ima kvalitet za "lige petice" i hteo je nakon Partizana da se oproba u nekoj od njih.

Bivši igrač Arsenala, Hanovera i Štutgarta naravno ne može da izabere klub dok ne reši spor, a videćemo koliko će to uopšte potrajati i da li će se odraziti na njegovu karijeru.

Japanac je stigao u Partizan u leto 2019. godine i upisao je 30 golova i 15 asistencija na 77 mečeva, a nema sumnje da bi bio odličan dodatak Osijeku. Očigledno je da ga je trener Nenad Bjelica zapazio, ali dok nije raskinuo ugovor nije ni pomišljao na njega.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci