Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 04:30
Nizhny Novgorod - CSKA
arenasport2
Na programu od 03:30
Lokomotiva - Osijek
arenasport3
Na programu od 04:30
Nimes - Toulouse
arenasport4
Na programu od 04:00
Western United - Sydney FC
arenasport5
Na programu od 05:00
Sepp Blater
Otvori pretragu
Nenad Milovanović i Miloš Milićević
26.02.2021. • 13:15

DOKAZ KVALITETA: Nenad Milovanović dobitnik nagrade “Zlatni mikrofon“

Nenad Milovanović i Miloš Milićević
Udruženje sportskih novinara Srbije dodelilo godišnje nagrade

Nenad Milovanović, šef komentatora TV Arena Sport dobitnik je prestižnog priznanja „Zlatni mikrofon“ koje tradicionalno dodeljuje Udruženje sportskih novinara Srbije.

Karakterističnim glasom i pristupom prenosima, Milovanović je već godinama jedan od najprepoznatljivijih komentatora u zemlji i ova nagrada je došla kao plod izuzetne posvećenost i profesionalizma.

Veliko priznanje otišlo je u ruke još jednog saradbika TV Arena sport, a to je legendarni Zvonko MIhjlovski koji je uz Jovana Jovanovića, Lazu Bakmaza, Nebojšu Paraušić i posthumno odlikovanog Srđana Sulejmanović dobio nagradu za životno delo..

Pored njih, "Zlatno pero" pripalo je novinaru niških "Narodnih novina" Dušanu Jociću, najbolji mladi novinar je Bojan Marinković (Sport klub), a nagrada za ekskluzivnu vest Đorđu Matiću (Mocart sport). Novinar internet-portala RTS Marko Ljubomirović je dobitnik nagrade za televizijsku priču, "Zlatnu kameru" su osvojili snimatelji agencije "Starsport" Predrag Milosavljević i Srđan Stevanović, dok je dopisnik godine Aleksandar Daišević iz "Sportskog žurnala".

Priznanje "Branka Prelević" dobila je Jelena Medić iz "Blica", a nagrada za ekskluzivni televizijski prilog pripala je Srđanu Radojeviću iz Sport kluba. Televizijski izdavački poduhvat je delo Katarine Sinđelić iz PGM Networka, dok su za pisani izdavački poduhvat nagrađeni Dejan Stevović ("Sportski žurnal") i Ivan Cvetković ("Politika").

Poslednje vesti

Poslednji video snimci