Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Ražnatović
Borilački sportovi
19.08.2022. • 18:47

SRBIN SPREMAN ZA NOVI MEGDAN: Dvanaesti u profi ringu

Ražnatović
(MN PRESS)
Finac Veljkov rival (subota, oko 19 sati)

Ražnatović protiv Forsmana u Jagodini

Venecuelanac Perdomo nije doputovao zbog problema sa vizom, ali će sa njim srpski kruzeraš boksovati 16. septembra u Oberhauzenu (Nemačka)

Sve je spremno za spektakl u Jagodini (subota od 18 sati)! Srpskog kruzeraša Veljka Ražnatovića nije uspela da poremeti ni promena rivala u poslednjem trenutku. Naime, najavljeni trofejni Venecuelanac Gusmir Perdomo, izazivač za WBA pojas svetskog šampiona (tri puta Fedelatin šampion sveta i u čak sedam navrata vladar Venecuele), nije uspeo da završi papirologiju oko vize koja mu je bila potrebna za ulazak u našu zemlju, pa je kao zamena u poslednjem trenutku uskočio Finac Jane Forsman. Sa Venecuelancem će Veljko rukavice ukrstiti 16. septembra u Oberhauzenu (Nemačka) u organizaciji spektakla Petkos Boks Promoušn, dok je sva njegova pažnja sada uprta u Finca koji ima skor 22 pobede, od čega 14 nokautom, uz 14 poraza.

Veljko Ražnatović

''Uvek sam govorio da mi je najbitnije kako se ja osećam. Sada sam spreman 100 odsto i ne dozvoljavam da na mene utiču ovakve stvari, koje su u opisu posla menadžera. Moje je da nokautiram i Forsmana u Jagodini i Perdoma u Oberhauzenu. Uz Božiju pomoć idem do vrha'', jasno je posle merenja u Jagodini poručio Ražnatović.

RAŽNATOVIĆEV UČINAK

Mečeva 11

Pobeda 11

Pobeda nokautom 8

Boksuje i Konovalov

Konovalov

Spektakl u izletištu Potok u Jagodini na otvorenom počeće u 18 sati (u slulaju nevremena biće premešten u Halu sportova). Nakon četiri borbe u kik boksu, uslediće Ražnatovićev meč, pa treći ulazak u profi ring

Poslednje vesti

Poslednji video snimci