Vesti EURO 2024

Španac Hesus Hil Manzano sudi Francuskoj i Austriji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.06.2024 14:22
Reprezentacija Španije Guliver/Tomasz Rulski 058sport.pl NEWSPIX.PL
Reprezentacija Španije

Španski arbitar Hesus Hil Manzano određen je za glavnog sudiju meča Austrija - Francuska koji je na programu u ponedeljak od 21 čas u Dizeldorfu, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

Utakmicu prvog kola grupe D na Evropskom prvenstvu, sudiće četiri Španca i jedan Ukrajinac. Pomoćnici Manzanu na samom terenu biće zemljaci Dijego Barbero i Anhel Nevado, a četvrti arbitar biće Mikola Balakin iz Ukrajine. Glavni u VAR sobi biće Španac Huan Martinez Munuera.

 

 

UEFA je danas odredila i sudije za mečeve Rumunija - Ukrajina i Belgija - Slovačka u grupi E.

Glavni sudija meča Rumunija - Ukrajina koji se igra u ponedeljak u 15 časova u Minhenu biće Šveđanin Glen Niberg. Njemu će na terenu pomagati zemljaci Mahbod Beigi i Andreas Sederkvist, četvrti sudija biće Norvežanin Espen Eskas, dok će u VAR sobi biti Holanđanin Rob Diperink.

 

 

Kad je u pitanju meč Belgija - Slovačka, koji se igra u ponedeljak od 18 časova u Frankfurtu, glavni abritar će biti Turčin Umut Meler. Asistenti će mu biti zemljaci Emre Ejisoj i Kerem Ersoj. Četvrti sudija biće Holanđanin Serdar Gezobojok, a u VAR sobi će sedeti Bastijan Dankert iz Nemačke.