Novak Djoković

Joveljić i Mesi dali po gol u remiju Galaksija i Intera: Glavna zvezda večeri bio Novak Đoković

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.02.2024 09:09
Dejan Joveljić na meču protiv Intera iz Majamija Tanjug/AP Photo/Kyusung Gong
Dejan Joveljić na meču protiv Intera iz Majamija

Naredne nedelje, preciznije 3. marta, najboli svetski teniser, Novak Đoković započinje američku turneju učešćem na turniru u Indijan Velsu, a u noći između nedelje i ponedeljka Nole je prisustvovao utakmici MLS lige između Los Anđeles galaksija i Majamija.

Taj duel završen je nerešenim ishodom 1:1, a golove su postigli legendarni Lionel Mesi za tim sa Floiride, a srpski reprzentativac Dejan Joveljić za tim iz Los Anđelesa.

Bivši fudbaler Crvene zvezde je doveo domaći tim u vođstvo u 75. minutu, a Argentinac je poravnao rezultat u sudijskoj nadoknadi i to u trenucima kada je Inter imao igrača više na tarenu zbog isključenja Delgada..

 

 

Bila je to vrlo zanimljiva utakmica, sa mnogo interesantnih detalja, ali, ipak, sve vreme tog susreta fokus javnosti bio je upravo na lideru ATP liste.

Kako prenose američki mediji Novak Đoković je bio u centru pažnje i navijači su gotovo više gledali u njega nego na ono šta se dešava na terenu.

Đokoivć je na taj susret došao u društvu sina Stefana, a u jednom trenutku ims e pridružio i nekadašnji košarkaški reprzentativac, a kasnije i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Vlade Divac.