Novak Djoković

Bilo bi lepo imati stalno imati Đokovića za trenera: Međedović sa Olgom Danilović slušao savete sa klupe

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.01.2024 11:23
Bilo bi lepo imati stalno imati Đokovića za trenera: Međedović sa Olgom Danilović slušao savete sa klupe Tanjug/AP Photo/Trevor Collens)

Na kraju burnog duela sa Čečkom, mešovita teniska reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Junajted kupa, a Hamad Međedović posle meča u tri seta otkrio je koliko su njemu i saigračici značili saveti Novaka Đokovića, koji je zbog povrede ručnog zgloba sa klupe pratio okršaj sa tandemom Mirjam Kolodejova - Petr Nouz. 

Bio je to uzbudljiv epilog derbija drugog kola E grupe, kom su prethodili poraz Danilovićeve i Novakova pobeda, do koje je stigao sa jakim bolom i uz pomoć nekoliko lekarskih intervencija, a Đoković je delio savete mladim zemljacima. 

"Razgovarao sam sa Novakom, čuo sam njegove savete sa klupe. Bilo bi ga lepo imati za trenera stalno! Olga je dala sve od sebe, pobedili smo. Želim svima u timu da se zahvalim. Naročito divnoj publici, vidimo se i sutra", rekao je Međedović, posle dobijenog meča a u susret duelu sa domaćom Australijom. 

 

 

Njegova teniska partnerka takođe je zahvalna svom prijatelju i uzoru što im se zajedno sa selektorom Vikrotom Troickim našao u trenucima kada ih reket nije slušao i kada je trebalo prevazići gubitak prvog seta. 

"Nisam imala sreće u singlu, ali Đoković je tu sa nama, doneo je taj poen. Hamad i ja nismo odigrali dobro prvi set, ali smo se vratili i pobedili. Hvala što ste došli i podržali nas. Srećna sam zbog pobede. Imamo neverovatnu podršku ovde, čast je igrati pred ovakvom publikom. Spremni smo za Australiju", izjavila je Danilovićeva.