Novak Djoković

Đoković i Danilović nakon pobede na Junajted kupu: Već dugo želimo da igramo zajedno

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.12.2023 18:45
Novak Đoković i Olga Danilović Tanjug/AP Photo/Trevor Collens
Novak Đoković i Olga Danilović

Miks dubl Novaka Đokovića i Olge Danilović je doneo prvi trijumf Srbije na Junajted kupu. Najbolji teniser sveta je prvo slavio u singlu, dok je Danilović izgubila, ali su zajedničkim snagama u miks dublu doneli pobedu na startu turnira.

Oboje su bili presrećni nakon slavlja protiv kineskog para (Dženg i Žang) i izjavili kako im je već duže vreme bila želja da zaigraj u dublu. 

"Ovo je najveća želja da igram sa Novakom i pobedim. Tako sam srećna. Hvala svima što ste ostali ovde sa nama na novogodišnje veče. Ovo je neverovatan meč, dala sam sve od sebe i tako sam srećna što ovako završavam godinu. Ne postoje reči, on je najbolji svih vremena i još iz moje zemlje. Ugledala sam se na njega od malih nogu. Vidim ga kao istinskog prijatelja i nemam reči za njega" izjavila je Danilović nakon meča.

 

 

"Nikada nismo imali priliku da igramo zajedno. Godinama pričamo o tome. Veoma smo srećni što smo ovde dobili šansu. Kina je u formi, prvi meč je dobila 3:0. Svi su bili dobri. Olga se dobro držala, podigla svoj duh i bila jako dobra u taj-brejku." rekao je Đoković.

Meč je završen nekoliko minuta pre ponoći po australijskom vremenu, te se najbolji teniser sveta zahvalio navijačima što su ostali i pozvao ih da ostanu na tribinama kako bi zajedno proslavili Novu Godinu.

"Hoću da vas zamolim da ostanete ovde još par trenutaka da proslavimo novu godinu zajednoHvala svima što ste ostali ovako kasno. Ovo je jedinstveno veče i zbog toga cenimo vaše prisustvo. Imamo di-džeja, biće muzike i odbrojavanja, pa da proslavimo zajedno Novu godinu" izjavio je svetski broj jedan.

Srbija će naredne mečeve igrati 2. januara, a protivnik će biti reprezentacija Češke.