Novak Djoković

Đokovićev trening gledaniji od nekih mečeva: Novak prva zvezda u Malagi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.11.2023 12:01
Đokovićev trening gledaniji od nekih mečeva: Novak prva zvezda u Malagi Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Najbolji teniser Srbije i sveta svih vremena, Novak Đoković, odradio je prvi trening u Malagi sa Dejvis kup reprezentacijom Srbije.

Posle slavskog ručka, koji je proveo sa porodicom došao je da se priključi saigračima u želji da Dejvis kup reprezentacija Srbije ponovo osvoji "salataru".

Počeo je u teretani, gde mu je društvo pravio i Miloš Raonić, koji je u tim trenucima doneo prvi trijumf Kanadi protiv Finske, pa se u Malagi pričalo samo na srpskom jeziku.

Na teren je izašao da odmori formu protiv Filipa Krajinovića, i videlo se da najboljem teniseru sveta mini pauza posle osvajanja Završnog mastersa u Torinu nije uopšte naškodila.

Koliku je pažnju privukao, najbolje ilustruje podatak, da je u toku drugog singl meča Kanada - Finska na 10 minut otvorenog dela treninga reprezentacije Srbije došlo skoro 30 kamermana i fotoreportera.

Reprezentacija Srbije će se u 13.30 časova prvi put pojaviti pred medijima u Malagi uoči susreta protivVelike Britanije koji je na programu u četvrtak.

Osim Đokovića selektor Viktor Troicki pozvao je još Lasla Đerea (33. na ATP listi), Dušana Lajovića (46), Miomira Kecmanovića (55) i Hamada Međedovića (111). Novak i njegov sadašnji šef bili su deo tima koji je 2010. doneo Srbiji jedinu titulu prvaka sveta.