Novak Djoković

Janik Siner: Nije važno ko će mi biti protivnik u finalu, daću sve od sebe da pobedim!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.11.2023 20:20
Italijanski teniser Janik Siner. Tanjug/AP Photo/Wilfredo Lee, File
Italijanski teniser Janik Siner.

Italijanski teniser Janik Siner plasirao se u svoje prvo finale Završnog mastersa u Torinu, nakon što je večeras pobedio Danila Medvedeva u tri seta. A, za titulu pred svojim navijačima boriće se protiv pobednika meča Karlos Alkaraz - Novak Đoković.

Posle susreta Janik Siner je rekao da je osećaj fenomenalan, a na pitanje koga bi voleo da vidi preko puta mreže u finalu, nije imao konkretan odgovor... "Ovo je bio jako težak meč, očekivao sam da će nešto promeniti. Bio je agresivniji na startu, ja sam se malo mučio. Svaki set je imao svoju priču, emocije su posebne i drago mi je što delim ove trenutke sa italijanskom publikom", rekao je Siner i dodao:

"Moram da pazim na sve. S kim god da budem igrao, čeka me sigurno težak meč. Nemam mnogo vremena da uživam u ovom trenutku, ali radujem se tome. Privilegija je biti ovde u finalu, Novak ili Karlos, jedva čekam. Daću sve od sebe, nadam se da će biti dobar meč. Svi prethodni mečevi nisu važni, sutra je novi dan. Nadam se da ću se dobro pokazati", zaključio je četvrti teniser ATP liste.