Novak Djoković

Verovatno imam stomačni virus, nisam se dobro osećao: Novak Đoković otkrio razloge problema u igri protiv Grikspora

komentari (0)

Izvor: Tanjug

02.11.2023 23:09
Verovatno imam stomačni virus, nisam se dobro osećao: Novak Đoković otkrio razloge problema u igri protiv Grikspora Guliver/AP Photo/Michel Euler

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je na konferenciji za medije nakon plasmana u četvrtfinale Mastersa u Parizu, da je pre meča imao stomačne probleme i da očekuje još teže duele u nastavku takmičenja.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se večeras u četvrtfinale Mastersa u Parizu, pošto je u osmini finala pobedio Holanđanina Talona Grikspora 4:6, 7:6 (7:2), 6:4.

"Odigrao je na veoma visokom nivou, čestitam mu na tome. Pobedio bi večeras, da je to uradio bilo bi zasluženo. Imao sam problema sa stomakom i nisam se dobro osećao. Verovatno imam neki stomačni virus. Više vremena provodim na šolji ovih dana. Pokušao sam da održim servis i da dođem do taj-brejka što sam uradio u drugom setu. U trećem sam krenuo da igram malo bolje", istakao je Đoković i dodao da je već bio u sličnim situacijama.

"Za ove uslove znam šta treba da radim. Ne mogu da predvidim šta će da se desi, kako ću se osećati sutra. Obojica su dobri, fizički snažni. Znam da će biti sve teže i teže", zaključio je Đoković.