Novak Djoković

Đoković opet trenira: Teniski G.O.A.T. u Beogradu hvata zalet za kraj sezone

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.10.2023 18:08
Đoković opet trenira: Teniski G.O.A.T. u Beogradu hvata zalet za kraj sezone MN Press

Novak Đoković dugo i lepo se odmarao od tenisa, posle osvajanja Otvorenog prvenstva Sjedinjenih Američkih Država, što je bio njegov 24. Grend slem u karijeri, odnosno igranja za Srbiju u Dejvis kupu, da bi se sada ponovo vratio treninzima.

Pošto je napunio "baterije" i sabrao utiske sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, najveći teniser sveta svih vremena u rodnom gradu je počeo pripreme za preostale takmičarske obaveze do kraja sezone.

Teniski G.O.A.T. snimljen je teniskoj akademiji svog prijatelja i bivšeg kolege Janka Tipsarevića, gde juri formu za Masters u Parizu, Završni masters u Torinu i finalnu fazu Dejvis kupa.

 

 

U međuvremenu je provodio vreme sa porodicom, bio deo egzibiocionog golf takmičenja u Rimu, uživo bodrio košarkaše i fudbalere Crvene zvezde u evropskim utakmicama... Da bi se onda vratio svom poslu i najvećoj strasti. 

U svojstvu vodećeg reketa sveta, sa započetom 394. nedeljom na ATP tronu i Karlosom Alkarazom koji želi pošto-poto da ga ponovo svrgne sa vrha liste tensiera u singl konkurenciji.