Novak Djoković

Trociki veruje u pobedu nad Španijom: Sa nama je Novak Đoković, on nam mnogo znači

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.09.2023 10:25
Trociki veruje u pobedu nad Španijom: Sa nama je Novak Đoković, on nam mnogo znači MN Press

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki izjavio je na konferenciji za medije pred mečeve sa Španijom (15, časova) da su svi srpski teniseri spremni za svoje duele.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u sredu u Valensiju, gde se priključio saigračima iz Dejvis kup reprezentacije Srbije nakon njihovog meča sa Južnom Korejom.

"Iznenađeni smo da su Španci izgubili od Češke sa 3:0. Očekujem da će njihov tim biti dosta izmenjen protiv nas. Naravno mi sada imamo pomoć Novaka Đokovića koji je u Valensiju došao u sredu i već dva dana trenirao. Biće spreman za ovaj meč. Uzdamo se u njega, ima neverovatan skor u Dejvis kupu i siguran sam će nam pomoći. I ostali naši igrači su spremni", istakao je Troicki.

Praksa u mečevima Dejvis kupa je da selektor ne odaju koji će igrač igrati koji meč, pa Troicki ni ovoga puta nije odustao od nje.

"Odlučio sam, svi znaju ko će igrati, ali to još ne mogu da saopštim. Uvek je sjajno što u našem timu imam veći izbor. Lajović je bio malo slabiji u prvom setu, ali posle je ušao u ritam protiv nezgodnog Korejca. Trenirao je sa Novakom, oseća se sjajno. Kecmanović je dobro igrao, odgovara mu podloga, Lajović je isto bio dobar prvog dana", rekao je Troicki.