ATP

Teniski Kup Srbije - Zeleni nivo: Titule pripale Nataliji Antić i Đuri Koturu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

06.06.2023 10:34
Teniski Kup Srbije - Zeleni nivo: Titule pripale Nataliji Antić i Đuri Koturu MN Press

Mlada teniserka Premiuma, Natalija Antić, pobednica je Kupa Srbije za Zeleni nivo, u konkurenciji generacije do 11 godina iz sva četiri regionalna saveza, saopštio je Teniski savez Srbije (TSS).

U saopštenju TSS se navodi da su dodeljeni prvi trofeji u okviru projekta "Novi vek srpskog tenisa". Najbolji predstavnici regionalnih saveza Šumadije i Zapadne Srbije, Istočne Srbije, Vojvodine i Beograda odigrali su Kup Srbije za Zeleni nivo na terenima Teniskog centra Bejzlajn u Beogradu u organizaciji Teniskog saveza Srbije i kluba Fer-plej, uz pomoć Teniskog saveza Beograda.

Priznanje najboljima uručio je generalni direktor TSS Dušan Orlandić. U konkurenciji mladih teniserki slavila je Natalija Antić iz Premiuma, a drugoplasirana je bila Nikolina Pešić, koja je članica ekipe "Dečiji teniski svet". U utešnom finalu Latika Gardabuskik (Master) pobedila je Nađu Čubrilo (Tenis Park).

Kod mladih tenisera Đura Kotur iz Elita je bio najbolji, a drugo mesto je pripalo Veljku Đumiću iz Akademije Tipsarević. U utešnom finalu slavio je Pavle Georgijev (Galeb) protiv Ilije Perića (Crvena zvezda).