ATP

Poštujemo tradiciju: Holger Rune sprema Novaka Đokovića za Masters u Monte Karlu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.04.2024 12:54
Holger Rune i Novak Đoković zajedno treniraju za veliko ATP takmičenje Guliver
Holger Rune i Novak Đoković zajedno treniraju za veliko ATP takmičenje

Koliko god ima ljutih rivala na terenu i van njega, Novak Đoković ima veliki broj obožavalaca njegovog lika i dela, pa se tako mlađani kolega najuspešnijeg tenisera sveta svih vremena, Holger Rune, pohvalio zajedničkim vremenom provedenim sa Srbinom.

Danac se oglasio iz Monte Karla, u kom uskoro počinje prvi sezonski Masters na šljaci, a gde i ove sezone sparinguje sa svojim najvećim profesionalnim uzorom. Presrećan što ima priliku da i mimo povremenih turnirskih mečeva uči o tenisu i životu od jedinog vlasnika 24 Grend slem titule.

 

 

Sedmi reket sveta izabran je i ovog aprila za trening takmaca vlasnika svih najvažnijih rekorda u istoriji "belog sporta", o čemu je ponosno izvestio svoje pratioce na X platformi. Inače, njih dvojica imaju zajedničku istoriju od pet duela.

Dva puta je slavio 20-godišnjak sa severa Evrope, a jednom više Đoković, koji je van ATP tura još od eliminacije u 3. kolu Mastersa u Indijan Velsu, posle čega je odustao od nastupa na takmičenju iste serije u Majamiju

 

 

U međuvremenu je sve iznenadio prevremenim raskidom saradnje sa Goranom Ivaniševićem, nakon godina berićetne saradnje, pa njegov rad u Monte Karlu nadzire penzionisani srpski teniser Nenad Zimonjić, uz pomoć kondicionih stručnjaka i fizioterapeuta.