ATP

Moja želja u Majamiju – samo da budem zdrav: Cicipas otkriva da se oseća bolje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.03.2023 12:21
Moja želja u Majamiju – samo da budem zdrav: Cicipas otkriva da se oseća bolje Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Treći teniser sveta, Stefanos Cicipas učestvovaće na turniru u Majamiju koji startuje danas i traja do 2. aprila, a po njegovim rečima, glavni cilj na ovom Mastersu mu je da bude zdrav.

Grk je u poslednje vreme imao mnogo problema sa povredom, što mu je otežavalo da igra, a to je pogotovo bilo izraženo na turniru u Indijan Velsu.

"Nije mi bilo lako u Indijan Velsu. Tokom svakog poena sam osećao bol, a onda vam to ne dozvoljava da se koncentrišete dovoljno na igru. Nadam se da se to neće ponoviti u Majamiju, da ću se na Floridi osećati bolje, a kada je to tako, onda mi je igranje tenisa zabavno i postavljam sebi visoke ciljeve", rekao je Cicipas i obradovao svoje navijače:

"Osećam se bolje poslednjih nekoliko dana, terapije daju rezultat, mogu da se krećem u više pravaca i iskreno se nadam da je ovo početak kraja agonije za mene, jer me je taj bol mnogo ograničavao".

Cicipas je na početku 2023. godine isticao da veruje kako će ovo biti najbolja sezona u njegovoj karijeri i da mu je cilj da "napadne" prvo mesto na ATP listi, ali za sada ga je povreda omela u tome.