ATP

Britanac analizirao poraz od Đokovića: Mučio se na kraju i on je ljudsko biće, ovo je bio dobar test za mene

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.11.2023 15:45
Britanac analizirao poraz od Đokovića: Mučio se na kraju i on je ljudsko biće, ovo je bio dobar test za mene Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Reprezentativac Velike Britanije Kameron Nori analizirao je poraz od Novaka Đokovića u četvrtfinalu Dejvis kupa. Srpski teniser pobedio je Norija sa 2:0 u setovima (6:4, 6:4) i doneo "orlovima" drugi poen protiv Britanaca, a ujedno i plasman u polufinale takmičenja, gde će odmeriti snage sa Italijom.

"Imao sam poverenja u svoju igru. Na kraju, i Novak je ljudsko biće, a očigledno je da je u formi i da je opet igrao neverovatno. Razočaran sam zbog gubitka. Znao sam da će biti težak meč, morao sam da verujem u sebe. Impresioniran sam time kako je Novak servirao", rekao je Britanac.

Kameron Nori nije imao rešenja za dobar servis najboljeg tenisera sveta.

"Servirao je dobro ne samo sad, već poslednjih nedelju i više. Nije mi dao previše prilika. Pokušao sam da ga izazovem, definitivno sam bio na višem nivou nego u poslednje vreme. Ponosan sam na to kako sam se borio, ali opet boli poraz. Video sam ga kako se pomalo muči pred kraj meča, to je bilo dobro kao što je sve bilo dobar test za moju igru", zaključio je Britanac.

Drugi polufinalni par na Dejvis kupu čine reprezentacije Australije i Finske, čiji dueli počinju danas u popodnevnom terminu.