ATP

Janko Tipsarević savetuje Viktora Troickog: Pojačanje u stručnom štabu Dejvis kup reprezentacije Srbije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.11.2023 10:54
Janko Tipsarević savetuje Viktora Troickog: Pojačanje u stručnom štabu Dejvis kup reprezentacije Srbije MN Press

Od osvajača titule svetskog šampiona u kategoriji reprezentacija iz 2010. godine, tenisom se aktivno bavi samo još 36-godišnji Novak Đoković, dok su njegova dvojica tadašnjih saboraca sa terena ovog puta u novim ulogama. Viktor Troicki već neko vreme kao selektor Dejvis kup selekcije Srbije, a Janko Tipsarević kao njegov novopečeni savetnik. 

Nekada osmi igrač sveta priključio se stručnom štabu "orlova" tokom njihovih, ovog ponedeljka, započetih priprema za finalni turnir pomenutog takmičenja i pomagaće šefu stručnog štaba u štelovanju timske forme za četvrtfinalni duel sa Velikom Britanijom, 23. novembra u Malagi. 

Pod budnim okom dvojca u Beogradu vredno rade i zajedno žive Laslo Đere, Miomir Kecmanović i Dušan Lajović, dok će im se Đoković priključiti posle Završnog mastersa i, nadamo se, dobrane titule u Torinu, a najmlađi Hamad Međedović po završetku obaveza na jednom Čelendžeru u Švedskoj. 

Ukoliko budu bili uspešni, teniski reprezentativci naše zemlje u polufinalu će igrati protiv boljeg iz meča Italija - Holandija.