• VIŠE
    _
  • ENG
/ Pravila korišćenja
Pravila korišćenja i prihvatljivi načini ponašanja korisnika internet stranica Društva za telekomunikacije “HD-WIN” d.o.o. (u daljem tekstu: Arena sport) sastavljeni su u cilju zaštite korisnika WEB servisa i ostalih korisnika Interneta od uznemiravajućih i nezakonitih aktivnosti.
 
Arena sport TV svojim korisnicima omogućava korišćenje i pristup različitim sadržajima u okviru svojih internet stranica. Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa Arena sport TV internet stranica, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju. Arena sport TV zadržava pravo ukidanja i promene izgleda, sadržaja i uslova korišćenja Arena sport veb-sajta, kao i svih servisa i podstranica koje su njegov sastavni deo, bez obaveze prethodne najave.
Nije dozvoljeno menjati, prilagođavati, neovlašćeno pristupati Arena sport veb-sajtu ili prilagođavati drugi veb-sajt na način kojim bi se treća lica mogla dovesti u zabludu o njegovoj povezanosti sa Arena sport veb-sajtom.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA

Arena sport veb-sajt može prikupljati izvesne informacije ili lične podatke automatski generisane ili obezbeđene od strane posetilaca ili korisnika (u daljem tekstu: podaci o korisnicima). Arena sport TV poštuje anonimnost i privatnost svojih korisnika.

Arena sport TV može prikupljati lične podatke korisnika samo uz njihovu saglasnost. Navedeni podaci će se koristiti u svrhu informisanja korisnika, kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja usluga.
 
OGRANIČENJA ODGOVORNOSTI

Arena sport TV veb-sajt sadrži i podatke i informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkovi) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Arena sport TV nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.
Arena sport TV nije odgovorna za sadržaj stranica oglašivača na Arena sport TV veb-sajtu kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na našem veb-sajtu.
 
LIČNA, AUTORSKA I DRUGA PRAVA

Sadržaj na Arena sport TV veb-sajtu može biti zaštićen autorskim pravima. Sadržaj objavljen na Arena sport TV veb-sajtu ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Arena sport TV, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati šteta Arena sport TV ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima. Delovi ili ceo veb-sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja Arena sport TV, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične, neprofitabilne i nekomercijalne upotrebe.
Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na Arena sport TV veb-sajtu povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo, možete zahtevati objavu odgovora ili ispravke, odnosno otklanjanja navodne povrede. Obaveštenje o eventualnoj povredi, odnosno Vaš odgovor ili ispravka, mora da sadrži opis, vrstu i prirodu neistinitosti, nepotpunosti ili netačnosti prenosa sadržaja, odnosno druge povrede, te lokaciju (tj. URL adresa) ili druge informacije dovoljne za identifikaciju predmetnog sadržaja, kao i instrukcije za njegovo otklanjanje.

NADLEŽNOST SUDA

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih  Pravila nadležan je sud u Beogradu, Republika Srbija. Arena sport TV zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.