Vesti iz ostalih sportova

Arenin karavan u Kuli: Nastavlja se promocija NFL-a

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.08.2023 12:40
Arenin karavan u Kuli: Nastavlja se promocija NFL-a TV Arena sport

Karavan TV Arena sport gostuje širom Vojvodine, a ovo leto sada je posvećeno najnovijem sadržaju koji smo pripremili za naše gledaoce, koji sa NFL-om imaju priliku da se upozanju tokom jula i avgusta..

Gost našeg štanda u Kuli bio je direktor Sportskog centra tog grada, Vladan Račić, sa kojim smo se zajedno trudili da okupljenim građanima približimo sport što je više moguće.

"Ovo je na neki način isto prezentacija sporta, konkretno američkog fudbala i ja mislim da deca, a i naši igrači gledaju utakmice na TV Areni sport koja prenosi recimo Ligu šampiona u rukometu i tu mogu da vide najbolje svetske igrače i 'pokupe' neke poteze od njih".

TV Arena sport

 

Takođe, gost je bio i Leo Feješ, omladinski reprezentativac Srbije u rukometu, a on je istakao da na Areni najviše gleda NBA i da pomno prati Nikolu Jokića, a ne promiču mu ni utakmice engleske Premijer lige.

Što se tiče američkog fudbala, NFL je novi stanovnik naših kanala, a osvajanje teritorije jard po jard započeli smo u Rumi, a zatim smo obišli Sremsku Mitrovicu, Novi Sad, Sombor, Suboticu i Kulu. Podsetimo, nova sezona NFL-a počinje 7. septembra, a sve utakmice možete pratiti u direktnom prenosu na kanalima TV Arene sport.

Raspored karavana:

01.08. Kikinda
02.08. Zrenjanin
03.08. Vršac
04.08. Pančevo
05.08. Nova Pazova
06.08. Novi Banovci
07.08. Novi Sad
08.08. Zrenjanin