Vesti iz ostalih sportova

Arenin karavan u Subotici: Nastavlja se promocija NFL-a u Vojvodini

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.07.2023 12:30
Arenin karavan u Subotici: Nastavlja se promocija NFL-a u Vojvodini TV Arena sport

Arenin karavan u nedelju, 29. jula posetio je Suboticu, gde smo na gradskom trgu imali prilike da se družimo sa velikim brojem meštana, koji su želeli da se bolje upoznaju sa novim sadržajem nagledanije sportske televizije na Balkanu.

Gost našeg štanda bio je predsednik kluba američkog fudbala "Gorilaz" Ivan Palija, sa kojim smo se zajedno trudili da okupljenim građanima približimo ovaj sport.

"Mislim da je ovo odlična promocija našeg sporta. Svi bi trebali da se bolje upoznaju sa NFL-om, koji je u velikoj ekspanziji u Evropi. Pored NFL-a, gde je glavna američka nacionalna liga, imamo i evropsku ligu i mislim da je odlično što će se ovaj sport naredne godine prenositi na vašoj televiziji", rekao je Ivan Palija.
 

TV Arena sport

 

 

NFL je novi stanovnik naših kanala, a osvajanje teritorije jard po jard započeli smo u Rumi, a zatim smo obišli Sremsku Mitrovicu, Novi Sad, Sombor i Suboticu. Podsetimo, nova sezona NFL-a počinje 7. septembra, a sve utakmice možete pratiti u direktnom prenosu na kanalima TV Arene sport.

Raspored karavana:

31.07. Kula
31.07. Vrbas
01.08. Kikinda
02.08. Zrenjanin
03.08. Vršac
04.08. Pančevo
05.08. Nova Pazova
06.08. Novi Banovci
07.08. Novi Sad
08.08. Zrenjanin