Vesti iz odbojke

Odbojka na TV Arena sport: Jedinstvo iz Stare Pazove dočekuje Lugož u polufinalu Kupa izazivača

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.02.2023 12:22
Odbojka na TV Arena sport: Jedinstvo iz Stare Pazove dočekuje Lugož u polufinalu Kupa izazivača MN Press

Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove u okviru prvog meča polufinala Kupa izazivača 2023. dočekuju rumunski Lugož (19, TV Arena sport 3), za koji igraju Silvija Popović i Tanja Grbić, a treneri su Uglješa Šegrt i Dragan Grbić.

Samim plasmanom u ovu fazu takmičenja Pazovčanke su već ostvarile najveći uspeh u istoriji kluba i veruju da u svojoj dvorani "Park" mogu da ostvare pozitivan rezultat pred revanš koji je na programu u sredu, 1. marta od 17.30 časova u dvorani "Joan Kunst-Germanesku" u Lugožu (TV Arena sport 3).

 

 

Po propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 pobednik dobija 3 boda. Ukoliko se meč završi rezultatom 3:2, pobednik dobija 2, a poraženi 1 bod.

Ukoliko obe ekipe imaju isti broj pobeda i bodova, o ukupnom pobedniku odlučuje “zlatni set”, koji se igra odmah po završetku druge utakmice. “Zlatni set” se igra do 15 poena.

Pored ovog susreta u Kupu Izazivača, na kanalima najgledanije sportske televizije u ovom delu Evrope biće još odbojkaških zanimljivosti, budući da se na kanalu TV Arena sport 4 od 20.00 časova prenosi meč Lige šampiona Lodz - Vakifbank.