Vesti iz odbojke

Odbojkaški savez Srbije odložio završne prvenstvene turnire u juniorskoj konkurenciji: Nema mečeva dok traju Dani žalosti

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.05.2023 13:37
Odbojkaški savez Srbije odložio završne prvenstvene turnire u juniorskoj konkurenciji: Nema mečeva dok traju Dani žalosti MN Press

Predstojećeg vikenda trebalo je da se održe finalni turniri prvenstva države za juniorke i juniore u odbojci, ali je nacionalni Sevez odlučio da ti mečevi budu do daljnjeg otkazani. 

Zbog toga što padaju na Dane žalosti, kojim naša država i narod, odlukom Vlade Srbije, odaju počast stradalima u nečuvenom masakru u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", u kom je jedan učenik ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja, ranivši istom prilikom šestoro đaka i jednu nastavnicu. 

"Finalni turniri Prvenstva Srbije u konkurenciji juniorki i juniora neće se odigrati narednog vikenda s obzirom na odluku Vlade Republike Srbije o danima žalosti u Srbiji zbog tragičnog događaja u beogradskoj školi “Vladislav Ribnikar”. Novi termin odigravanja oba turnira biće naknadno saopšten", stoji u današnjoj kratkoj objavi Odbojkaškog saveza Srbije, na čijem je čelu bivši odbojkaški reprezentativac Đula Mešter.