Najave i događaji

Direktor ACG Nebojša Žugić ugostio bokserske šampione: Vi ste naš ponos, hvala što promovišete Srbiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.05.2023 19:08
Direktor ACG Nebojša Žugić ugostio bokserske šampione: Vi ste naš ponos, hvala što promovišete Srbiju TV Arena sport

Današnji gosti Arena Channels group, iako jako mladi, već su se zlatnim slovima upisali u istoriju srpskog i svetskog boksa. Omladinsku šampionku Evrope i sveta u olimpijskom boksu Saru Ćirković, osvajača omladinske evropske medalje Srđana Tomića i Mirka Ždrala, trenera Sare i Srđana, inače najuspešnijeg trenera 2022. godine, ugostio je generalni direktor Arena Channels group Nebojša Žugić.

Tom prilikom on im je poželeo mnogo uspeha u daljem radu i izrazio zahvalnost na dosadašnjem veličanstvenom predstavljanju naše zemlje u svetu.

 

"Vi ste naš ponos i neizmerno smo zahvalni što našu zemlju u svetu predstavljate u najlepšem svetlu. Naša kompanija i Arena Fight televizijski kanali će uvek biti tu za vas, da isprate i izveste gledaoce o svakoj vašoj aktivnosti. Imamo vrlo plemenit zajednički cilj, a to je da što više mladih motivišemo da se bave borilačkim sportovima koji jačaju duh i karakter, dajući veliko samopouzdanje i praveći od dece jake ljude spremne za izazove koje život nosi.", rekao je Žugić.

On je istakao da smo nacija talentovana za boks i da je država uložila veliki trud kako bi svi mladi ljudi imali uslove za treniranje i takmičenje na najvišem nivou.

"Ta podrška se oseća kroz brojne medalje koje se osvajaju pod srpskom trobojkom", rekao je on.

Svetska šampionka u boksu Sara Ćirković istakla je značaj medijske promocije ovog plemenitog sporta.

„Znači mi podrška Arena TV i promocija boksa uopšteno u našoj zemlji. Veoma mi je drago što smo danas kod vas u posjeti kao znak zahvalnosti generalnom direktoru Nebojši Žugiću i Areni TV  na svemu što radi za nas“, rekla je Ćirkovićeva.

Podsećamo, pored naše kompanije, šampioni su danas posetili i Palatu Srbije, gde su im predstavnici Ministarstva sporta uručili ugovore o stipendijama.