Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport2
Na programu od 12:00
Young Boys - Villarreal
arenasport3
Na programu od 12:15
LA Lakers - Golden State
arenasport4
Na programu od 12:30
Spartak Moskva - Leicester
arenasport5
Na programu od 12:00
Down the Barrel
Otvori pretragu
Video Photo
Ostali sportovi
25.09.2021. • 18:59

SPORTSKI DAN U BLOKU 21: Druženje i uspomene za ceo život / 25.09.2021.

SPORTSKI DAN, BLOK 21 / 25.09.2021.
Na Novom Beogradu održana još jedna sportska manifestacija

Novobeogradski blok 21, četvrtu godinu u nizu organizuje manifestaciju "Sportski dan" koja je namenjena najmlađima, a koja se tradicionalno, u organizaciji Sportskog društva "Ušće" i uz podršku TV Arena sport i Fudbalskog saveza Srbije, održava poslednjeg vikenda u septembru.

Mališani iz ovog dela Novog Beograda mogli su da odmere snage u fudbalu, košarci, šahu, streljaštvu i mnogim drugim sportskim disciplinama, a uz to da provedu kvalitetno vreme u prirodi i druženju.

"Sportsko društvo 'Ušće' je najstarije na Novom Beogradu, a mi smo ga te 2018. godine ponovo aktivirali. Najpre je sve krenulo od fudbala, da bismo spontano uključili i ostale aktivnosti, poput šaha, stonog tenisa i drugih sportova. Prvi dan ovog četvrtog izdanja manifestacije posvećen je najmlađim sugrađanima, a sutra će učešće uzeti tinejdžeri i malo stariji učesnici", kaže u razgovoru za TV Arena sport jedan od organizatora, Zoran Đukić.

Postavljanje terena za košarku je pomogao Košarkaški savez Srbije, a značajnu ulogu u organizaciji imali su Arena Channels Group i Fudbalski savez Srbije.

"Arena Channels Group kao društveno odgovorna kompanija ima ulogu da podržava ovakve akcije, jer je potrebno stimulisati decu da se bave sportom i stiču sportske navike. Ovakvim akcijama se stvara zdrava nacija i mi ćemo uvek biti tu uz njih", poručio je direktor Arena Channels Group Nebojša Žugić, a ispred Fudbalskog saveza Srbije akciju je podržao direktor mlađih reprezentativnih selekcija Nikola Lazetić:

"Fudbalski savez Srbije kao krovna fudbalska organizacija u zemlji mora da bude uključen u ovakve akcije. Pozivam sve osnovne škole koje žele da organizuju bilo šta slično da nam se jave i mi ćemo biti tu da im pomognemo, jer naš cilj je da se što više dece bavi sportom."

Poslednje vesti

Poslednji klipovi