Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
savić
Vaterpolo
01.08.2022. • 16:20

VATERPOLISTI SE SPREMAJU ZA EP: Savić saopštio spisak za pripreme u Trebinju

savić
MN Press
Najavljena je i prijateljska utakmica protiv Crne Gore

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je spisak igrača za pripreme u Trebinju i na Sardiniji pred Evropsko prvenstvo u Splitu.

Iskusni stručnjak je saopštio da će nacinalni tim za nekoliko dana odigrati vrlo jaku konktrolnu utakmicu protiv selekcije Crne Gore, kao it o da ia nekoliko igračana koje ne može da računa.

"Nastavljamo sa radom po planu, ogroman je posao pred nama i svi moraju da budu u pogonu. Imamo neke rovite igrače poput Jakšića i Lazića za koje smo procenili da je bolje da se pripremaju i oporave u Beogradu. Gotovo je izvesno da ćemo 6. avgusta odigrati zvaničnu utakmicu sa Crnom Gorom. Posle Trebinja odlazimo na Sardiniju gde ćemo igrati na turniru sa Italijom, Hrvatskom i Grčkom", izjavio je Savić za sajt Saveza.

U Trebinje putuju: Dimitrije Rističević (Panatinaikos), Lazar Dobožanov (Radnički), Vladimir Mišović (Crvena Zvezda), Sava Ranđelovic (Vašaš), Radomir Drašović (Novi Beograd), Luka Pljevančić (Radnički), Ðorđe Vučinić (Novi Beograd), Dušan Mandić (Novi Beograd), Viktor Rašović (Novi Beograd), Nikola Lukić (Radnički), Nemanja Vico (Radnički), Ðorđe Velkić (Ortida), Bogdan Gavrilović (Radnički), Strahinja Rašović (Novi Beograd), Ognjen Stojanović (Šabac), Marko Radulović (Radnički), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Vuk Milojević (Crvena zvezda) i Filip Branković (Radnički).

Poslednje vesti

Poslednji video snimci