Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Dejan Savić
Vaterpolo
24.05.2022. • 10:44

SAVIĆ POZVAO 20 IGRAČA: Vaterpolisti se spremaju za Svetsku ligu

Dejan Savić
MN Press
Pripreme počinju 28. maja na Banjici

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je spisak od 20 igrača za pripreme za završni turnir Svetske lige u Strazburu.

Pripreme će početi 28. maja na Banjici, a na spisku se nalaze: Branislav Mitrović (Vašaš), Lazar Dobožanov (Radnički), Dimitrije Rističević (Partizan), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Milan Bulajić (Partizan), Sava Ranđelović (Vašaš), Luka Pljevančić (Radnički), Zoran Božović (Partizan), Nemanja Vico (Partizan), Petar Velkić (Partizan), Bogdan Gavrilović (Radnički), Nikola Lukić (Radnički), Vuk Milojević (Crvena zvezda), Gavril Subotić (Crvena zvezda), Ognjen Stojanović (Šabac), Marko Radulović (Radnički) i Nikola Kojić (Partizan).

U saopštenju VSS se navodi da su na pripreme pozvani da osete atmosferu Bogdan Brešćanski (Vojvodina), Pavle Mušikić (Banjica) i Stefan Branković (Radnički).

"Ovo je spisak kandidata i momaka koje ćemo da proverimo nekoliko dana. Prvo ćemo koristiti bazen na Banjici, a do početka Fajnal-ejta ćemo koristiti bazen na Dorćolu. Sa pripremama u kompletnom sastavu ćemo nastaviti u Kragujevcu posle takmičenja u Beogradu i taj spisak kandidata ćemo naknadno utvrditi", rekao je Savić.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci