Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 05:00
Boca Juniors - Caracas
arenasport2
Na programu od 05:00
BV Borussia 09 Dortmund - Buducnost
arenasport3
Na programu od 05:00
Epizoda 40
arenasport4
Na programu od 04:00
Varaždin - Slaven Belupo
arenasport5
Na programu od 05:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Vaterpolo
05.09.2020. - 21:17

POČELA NOVA ERA NA BANJICI: Dogodile se promene u VK Partizan, Kuljača na radnom mestu!

MN Press
Sad je, trebalo bi, saga konačno završena.

Konačno, nakon mnogo problema u klubu, ''druga'' struja je preuzela službene prostorije. Grupa bivših vaterpolista Partizana se izborila za ono što je pokušavala mesecima.

Nikola Kuljača, koji je u APR-u registrovan kao novi predstavnik, preuzeo je funkciju na bazenu na Banjici.

Kako se navodi u saopštenju dostavljenom medijima, zvanično je Nikola Kuljača u APR-u registrovan kao novi zastupnik i direktor, a time su ispunjeni svi uslovi da se nesmetano počne oporavak kluba.

Dodaje se "da odlazak u klub u kojem je trebalo da se izvrši primopredaja nije baš protekao glatko i da je sve trajalo do kasnih jutarnjih sati".

"Dugo smo čekali na ovaj trenutak, radili smo sve u interesu kluba, bili strpljivi i kao i do sada na miran način pokušali da se izvrši primopredaja i da nam bivše rukovodstvo preda sve ono što je potrebno da bismo počeli nesmetano sa radom", rekao je Kuljača i dodao:

"Ispunili smo sve uslove za registraciju, napravili taj korak, ali Tatjana Rakas sa svojim timom osporava to, iako je njen pokušaj da se prijavi kao zastupnik u klubu propao. Tako kažu nadležne institucije. Mi ćemo se konačno okrenuti onome za šta smo se izborili, a to je da započnemo da ispisujemo nove stranice našeg kluba".

U grupi koju predstavlja Nikola Kuljača nalaze se mnogobrojni bivši vaterpolisti Partizana, koji su podigli glas zbog kontinuiranog urušavanja klupskog ugleda.

"Ulaskom u klub, jednoglasni su svi oni koji su se izborili za promene, počinje nova era Partizana", zaključuje se u saopštenju kluba sa Banjice.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci