Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Nikola Soro
Vaterpolo
17.05.2022. • 12:46

F8 U BEOGRADU ĆE BITI ZA UŽIVANJE: Slobodan Soro očekuje spektakl

Nikola Soro
(MN Press)
Završni turnir vatrepolo Lige šampiona se održava od 2. do 4. juna

Pripreme za organizaciju F8 Lige šampiona, koji se od 2. do 4. juna drugu godinu uzastopno igra u Beogradu, uveliko su u toku, a sportski direktor Novog Beograda Slobodan Soro ističe da nema sumnje da će organizacija biti na vrhunskom nivou.

Određeni su i termini svih utakmica - finalni turnir otvoriće duel Breše i Hanovera od 14.30, a od 16.30 snage će domeriti Pro Reko i Barseloneta. Novobeograđani od 18.30 sati igraju protiv Marseja, dok se dva sata kasnije sastaju Ferencvaroš i Jug.

Bazen "11. april“ biće u potpuno novom ruhu. Za potrebe završnog turnira biće montirane montažne tribine, pa će kapacitet biti 1.511 mesta.

"Cela sezona Lige šampiona bila je veoma zanimljiva. Neke ekipe su bolje počele elitno takmičenje, a kasnije lošije završile, dok su neki timovi odigrali u suprotnom ritmu. Vrlo bitan momenat za nastup svih ekipa na Fajnal-ejtu biće završnica nacionalnih prvenstava i kako ce se to rezultatski završiti. Upravo to može da odredi u kakvoj atmosferi i i sa koliko motiva će dočekati početak najvažnijeg turnira u sezoni".

Nekadašnji srpski reprezentativac veruje da će završni turnir ovogodišnje Lige šampuona biti istinsko uživanje za sve ljubitelje vaterpola.

"Velika je privilegija što smo domaćini F8 Lige šampiona, jer je pred nama izuzetno kvalitetan turnir, pa će svi ljubitelji vaterpola u Srbiji moci da uživaju. Mislim da je ovo osam najkvalitetnijih ekipa u Evropi trenutno, svi parovi četvrtfinala obećavaju vrhunski vaterpolo i mnogo uzbuđenja, a svaka ekipa će tražiti svoju šansu", istakao je Soro.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci