Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 14:00
Magdeburg - Leipzig
arenasport2
Na programu od 12:30
Juventus - Sampdoria
arenasport3
Na programu od 14:00
Esbjerg - Budućnost BEMAX
arenasport4
Na programu od 13:00
St Mirren - Aberdeen
arenasport5
Na programu od 14:00
Mallorca - Osasuna
Otvori pretragu
Srbija Hrvatska
Rukomet
07.05.2021. • 11:42

SELEKTOR BIH O "GRUPI SMRTI": Svako nekom nešto duguje

Srbija Hrvatska
MN Press
Hrvatski stručnjak će voditi Bosnu i Hercegovinu na Evropskom prvenstvu

Srbija je dobila jako težak žreb za Evropsko prvenstvo koje se održava početkom naredne godine. 

"Orlovi" će na ovom takmičenju ako žele dalje morati da prođu grupu sa dve velesile rukometa već u prvoj fazi. Sa Srbijom su se osim Ukrajine u Grupi C našle Francuska i Hrvatska! 

Hrvatski stručnjak na klupi selekcije BIH Ivica Obrvan prokomentarisao je i "grupu smrti“ u kojoj su Srbija, Hrvatska, Francuska i Ukrajina ocenivši da će svi biti izuzetno motivisani jer svako svakom nešto "duguje".

"To je interesantna grupa iz više razloga. Sastaju se dve ekipe koje su igrale u kvalifikacijama, Francuska i Srbija, gde je Srbija uzela tri boda iz poslednje dve utakmice. Sigurno je da će Francuzi biti motivisani da im vrate i da kažu to je bio neki loš trenutak. Srbija se podigla u zadnje vreme igrali su jako dobro“.rekao je Ivica Obrvan za MONDO i nastavio da navodi motive selekcija u ovoj grupi.

"Hrvatska ima ljutnju prema Francuskoj zbog zadnje odigrane utakmice kvalifikacija za Olimpijske igre u Tokiju kada su Francuzi izgubili od Portugala i samim tim eliminisali Hrvatsku sa Olimpijskih igara. Sigurno da će Hrvatska biti izuzetno motivisana da im pokaže da to nije bilo najsportskije. Sa druge strane duel Hrvatske i Srbije, jedno veliko rivalstvo, duel dve rukometne zemlje gde je zadnjih godina neuporedivo uspešnijaHrvatska, međutim, biće izuzetno teške utakmice i to je jedna od težih grupa gledajući s perspektive hrvatske reprezentacije. Izvukli su vrlo tešku grupu, zahtevnu i imaće teške utakmice pred sobom za plasman u naredni krug“, zaključio je trener rukometnog kluba PPD Zagreb i selektor reprezentacije BIH.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci