Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 17:00
Milwaukee - Atlanta
arenasport2
Na programu od 15:30
polufinale 1
arenasport3
Na programu od 17:00
Četvrtfinalni mečevi
arenasport4
Na programu od 17:00
Krupa - Velež
arenasport5
Na programu od 17:00
Don't Look Down
Otvori pretragu
Pipen
Košarka
11.06.2021. • 18:26

PIPEN NAPISAO AUTOBIOGRAFIJU: Bivši igrač Čikaga ispričao svoju životnu priču

Pipen
Guliver, Jonathan Daniel/Getty Images North America
Legendarni košarkaš Bulsa je u svojoj autobiografiji izneo razočaranje načinom na koji je ispričana priča u šest epizoda serijala "Poslednji ples"

Verziju Majkla Džordana po mišljenju mnogih, najboljoj košarkaškoj ekipi svih vremena smo videli u serijalu „Poslednji ples“, a sada reč preuzima Skoti Pipen.

Jedan od najboljih igrača Čikago Bulsa iz sredine devedesetih godina prošlog veka javno je izrazio nezadovoljstvo serijalom o „letećem Majklu“, što je bio jedan od razloga da napiše autobiografiju „Nezaštićen“ u kojoj je izneo svoje viđenje šampionske generacije „bikova“.

– Jednostavno rečeno, bez Pipena ne bi bilo šampionskih zastava koje vise pod svodovima „Junajted centra“, svakako ih ne bi bilo šest. Ne bi bilo ni dokumentarnog filma „Poslednji ples“. Ne bi postojao ni Majkl Džordan kakvog ga poznajemo, niti ekipa Čikago Bulsa koju poznajemo iz devedesetih godina – navodi se, između ostalog, u opisu knjige koja će se na tržištu pojaviti u novembru ove godine.
 

Pipen je i u autobiografiji istakao razočaranje načinom na koji je ispričana priča u šest epizoda serijala "Poslednji ples“, naglasivši revolt koji je kod njega javio zbog toga što je označen kao Džordanov pomoćnik.

– Trebalo je i morao sam da dobijem više poštovanja od medija i rukovodstva Bulsa – napisao je Pipen i potom obrazložio kako je bilo svakodnevno se baviti Majklom i istovremeno biti pravi lider u svlačionici Čikaga.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci